Huisartspraktijk Waale logo 250x250px

Medewerkers

HUISARTSPRAKTIJK WAALE

Huisartspraktijk Waale is een praktijk gevestigd in Breda. Al 10 jaar lang leveren wij huisartsgeneeskundige zorg variërend van kleine kwalen, acute, chronische als ook palliatieve zorg.

Wij leveren zorg op maat en persoonsgericht. Op gepaste afstand en toch dichtbij. Rekening houdend met uw achtergrond. Wij werken met een medische kern bestaande uit 2 physician assistants (io) en de huisarts

Vector 6

Onze collega's

Huisbezoeken moeten voor 10:15u aangevraagd worden; Spoedvisites uitgezonderd. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn wordt er altijd overlegd over de noodzaak van een visite.

Achter de balie en aan de telefoon zit de doktersassistent en verpleegkundige. Zij
doen de eerste intake en zorgen voor de planning. Ook doen zij het kleine
verrichtingen- en overig(e) spreekuur (ondersteuning)

De medische zorg wordt gedaan door de medische kern. Dit kernteam bestaat uit de physician assistant mevr Sparidaens, huisarts Waale en de physician assistant in opleiding (PAio) mevr Jansen. De physician assistant doet grotendeels hetzelfde
werk als de huisarts. De PAio werkt onder supervisie van de huisarts/ physician
assistant. Ook wordt er GGZ zorg verleent door het team.

De praktijkondersteuner met verpleegkundige achtergrond is Inge. Zij doet de spreekuren voor COPD, Astma, Secundaire preventie en Diabetes. Yvonne ondersteunt haar hierbij als praktijkondersteuner (i.o.).

Huisbezoek

Huisbezoeken moeten voor 10:15u aangevraagd worden; spoedvisites uitgezonderd. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn wordt er altijd overlegd over de noodzaak van een visite.

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten? Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl. Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar opzoek bent.

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen? Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar opzoek bent.

cropped-whewaale-logo-55x48
Skip to content